Autobedrijf Wassenberg, dé Fiat garage / specialist voor onderhoud, APK en reparatie in Amsterdam

In 1925 begon J.F. Wassenberg een garage in de Nieuwe Looiersstraat 5 in Amsterdam. Er ontstond al snel een specialisatie in Lancia. Op een gegeven moment maakten wij ook deel uit van de Lancia dealerorganisatie. De technieken van Fiat en Alfa Romeo komen overeen met die van Lancia en al snel vonden ook liefhebbers van deze merken hun weg naar ons.

 

Autobedrijf Wassenberg nu

Dertig jaar na oprichting is het bedrijf in 1955 voortgezet door A.J. Wassenberg. Vanaf 1985 tot heden wordt het bedrijf geleid door zijn opvolger A.C. (Ton) Wassenberg.

Wij zijn tevreden met de omvang van ons bedrijf. Er is helaas geen ruimte voor een showroom. Op een gegeven moment werd dit verplicht gesteld vanuit Italië om officieel dealer van Lancia, Fiat en Alfa Romeo te mogen zijn. Hoewel wij ook nieuwe auto’s verkopen, was en is onze specialiteit de after-sales en het uitvoeren daarvan tegen een voor u zo gunstig mogelijke prijs.

We hebben ervoor gekozen om dus geen officiële dealer te zijn. We zijn op de huidige locatie doorgegaan als specialist van de merken Lancia, Fiat en Alfa Romeo waardoor wij niet genoodzaakt waren om veel (onnodig) hoge kosten te maken. Voor onderhoud en reparatie aan uw Italiaanse auto zijn wij daarom een goedkoper – en net zo goed – alternatief als de officiële dealer.

Volledige service

Wij beschikken over veel specifieke kennis en voeren onderhoud uit, zoals het door de fabrikant is voorgeschreven. Ook zijn we in staat om alle werkzaamheden aan uw auto uit te voeren. Bij ons kunt u namelijk ook voor storingen terecht waarbij  een diagnose noodzakelijk is via uw boardcomputer met de computertester. Veel andere garages hebben die mogelijkheid niet.

Neem contact op